Over ons

Brand(t)beveiliging & Advies staat voor Kwaliteit, Service en Klantgerichtheid.

Wat kan Brand(t)beveiliging & Advies voor u betekenen:
Wij, Renske Brandt en Alex Martens zijn in 2005 gestart met het bedrijf. Alex Martens is lid van de vrijwillige brandweer te Mierlo en heeft een jarenlange ervaring als instructeur BHV/Brandweer en is een gediplomeerd REOB-controleur (regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven). Renske Brandt heeft door jarenlange ervaring in de secretariële sector de administratieve kant van het bedrijf op zich genomen. Samen kunnen wij u verzekeren van een goede service en staan wij ten allen tijde voor u klaar om u van een goed advies te kunnen voorzien.

De periodieke controles van de blusmiddelen kunnen wij voor verzorgen. Dit is voor u als bedrijf een wettelijke verplichting. Als u de controles door ons laat uitvoeren bent u verzekerd dat uw blusmiddelen volgens de huidige normen en wetten worden gecontroleerd (NEN2559 en NEN671-3). Vandaar dat uw blusmiddelen worden gecontroleerd door een REOB-controleur en zijn wij tevens aangesloten bij het NCP (Nederlands Centrum voor Preventie).

De Arbo-wet verplicht elke werkgever tot het organiseren van bedrijfshulpverlening. Wij kunnen deze BHV-opleidingen voor u verzorgen, U bent verzekerd van een gedegen opleiding met een uitgebreid praktijkgedeelte LEH (Levensreddende Eerste Hulp) en brandbestrijding. Wij verzorgen ook demonstraties brandbestrijding (kleine blusmiddelen) waarin, indien u wenst, zelf kunt deelnemen.

Ook particulieren kunnen u bij ons terecht voor advies, controle en aanschaf van de kleine blusmiddelen, wij denken dan aan b.v. blusdekens, rookmelders enz. Neem nu bijvoorbeeld de zomermaanden, u gaat fijn barbecueën is het dan geen veilig gevoel dat er een kleine blusser onder handbereik is en misschien nog prettiger u heeft daarnaast ook een caravan o.i.d. wat is dan niet makkelijker om uw handblussers in de vakantieperiode in uw caravan te plaatsen? Of misschien een blusdeken voor uw keuken, een rookmelder in het trappengat voor al dit soort blusmiddelen kunt u ons altijd benaderen voor plaatsing, advies en/of aanschaf ervan.

      

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op